SEO

Wij bouwen de mogelijkheden voor SEO in op de te bouwen website en de nieuwe pagina’s worden door ons voor SEO geoptimaliseerd.

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie; hoe krijgt u uw website goed vindbaar in de zoekmachines.
Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.
Daarbij gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines, zoals afbeelding 1 illustreert.

62% van de internetters begint zijn zoektocht bij een zoekmachine. In Nederland is Google de meest gebruikte, met 95% van de Nederlanders als regelmatige gebruiker.
Als mensen zoeken via zoekmachines typen ze meestal een of twee zoekwoorden in, en op basis van deze woorden rangschikt de zoekmachine de webpagina’s in zijn database op relevantie en populariteit.
Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Google-gebruikers niet verder kijkt dan de eerste vier zoekresultaten bij een bepaalde zoekopdracht. Sta je bij een voor jou relevante zoekterm niet in die top vier dan laat je veel bezoekers naar je website lopen.
SEO, zoekmachine optimalisatie, draait om het relevanter en populairder maken van webpagina’s, zodat je beter scoort bij de zoekresultaten en gratis potentiële klanten naar de site trekt.

Daarnaast bouwen wij ook de koppeling met Google analytics in, mits gewenst uiteraard.
Met Google analytics kunt u inzicht krijgen in de statistieken en het gebruik van uw website door ebzoekers.