Werkwijze

Wij zijn een website ontwikkelingsbureau voor de kleine, zelfstandige ondernemer.
Wij weten dat deze hardwerkende ondernemer vaak geen of weinig tijd heeft voor andere zaken dan hun core business.
Wij willen daarom onze kennis en kunde inzetten om samen met de opdrachtgever de website te ontwikkelen, maar wel zodanig dat u er zelf weinig tijd aan hoeft te besteden.
Dus wij stellen vragen en aan de hand van u reacties komen wij met de antwoorden. Als voorbeeld: Aan de hand van emails, telefoongesprekken, persoonlijke gesprekken, whatsapp- en telegram conversaties kunnen wij veelal al (concept) teksten ontwikkelen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het is belangrijk om u goed voor te bereiden wanneer u een website laat maken. het is belangrijk dat u globaal weet hoe u de website eruit wilt laten zien en wat u er mee wilt. Dit kan variëren van een website die uw bedrijf presenteert tot een volledig werkende webshop..
Als eerste vragen wij dan als eerst een domeinnaam (internetadres) voor u aan. Aan de hand van de verwachte bezoekersstroom zullen wij hier een geschikt hostingpakket voorstellen en eraan koppelen.
Daarna ontwikkelen we op dit adres een website met de gewenste functies.

Bovendien implementeren wij een content management systeem (CMS), Dit is een systeem waardoor u zelf op eenvoudige wijze aanpassingen kunt aanbrengen aan uw website zonder dat hiervoor kennis nodig is van programmering. Het onderhoud kan dus door u zelf plaats vinden, maar het is ook mogelijk dat wij dat voor u doen. Als wij dit voor u doen hoeft u alleen de egwenste wijzigingen door te geven en wij zullen deze dan doorvoeren.

De kosten om een website laten maken hangen af van o.a. de volgende factoren:

  • De domeinnaam dat gekocht / geregistreerd zal moeten worden.
  • Het hostingpakket dat de website in de lucht zal gaan houden.
  • Het aantal te bestede uren voor ontwikkeling.
  • Het aantal pagina’s dat u wilt laten ontwerpen.
  • Speciale wensen en plug-ins.

Overigens komen wij na een geheel vrijblijvend gesprek eerst met een kostenopgave.

Om de kosten te drukken van een website kunt u zelf teksten en afbeeldingen ontwikkelen. Dit scheelt de webdesigner kostbare tijd waardoor deze zich kan richten op de vormgeving en de techniek. Daarnaast kunt u geld besparen op de kosten van een website door te beginnen met een klein hostings-pakket.
Maar zoals gezegd, nemen wij graag dit soort activiteiten voor de klant uit handen.